Un gest de onoare

Gheorghe Flutur își ia concediu de odihnă pentru a munci în campanie alături de Traian Băsescu

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, vicepreședinte al PD-L, a anunțat ieri, la Fălticeni, unde a participat la cea de-a VII-a ediție a Târgului Mărului, că din data de 23 octombrie și-a luat concediu de odihnă pentru anul în curs, cu scopul declarat de a putea coordona campania electorală a lui Traian Băsescu.

 

Flutur a spus, într-o conferință de presă, că, pentru a coordona campania electorală a lui Traian Băsescu, și-a luat concediu de odihnă aferent anului 2009 de la Consiliul Județean Suceava și că va depune toate diligențele necesare ca Traian Băsescu să ajungă președinte pentru a doua oară consecutiv.
„O lună de zile voi fi în campanie, o responsabilitate imensă pe care o am pentru a câștiga președinția României, un nou mandat pentru Traian Băsescu”, a explicat liderul județean al democrat-liberalilor suceveni. El și-a exprimat convingerea că Traian Băsescu va fi reales în condițiile în care acesta este susținut de PD-L, un partid puternic mobilizat, dar că are susținători și din afara acestui partid.
„Avem experiența anului 2004, a celorlalți ani și, cu un partid puternic mobilizat și foarte activ, cum e PD-L, sunt convins că Traian Băsescu va câștiga. Are susținători și în PD-L, și în afara PD-L”, a mai declarat Gheorghe Flutur.
El a menționat că, pe perioada campaniei electorale, Traian Băsescu va merge în teritoriu, așa cum a mers și până acum, și că va face campanie printre oameni.
Întrebat dacă Traian Băsescu va participa la dezbateri cu contracandidații săi, Flutur a spus că nu s-a hotărât ce fel de calendar de dezbateri va avea acesta. „Deocamdată va fi în teritoriu”, a explicat vicepreședintele la nivel național al PD-L, menționând însă că programul președintelui este unul flexibil. El a mai anunțat la final că președintele Traian Băsescu se va afla pe data de 1 noiembrie la Iași și la Bacău.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI