Un gest de onoare

Gheorghe Flutur își ia concediu de odihnă pentru a munci în campanie alături de Traian Băsescu

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, vicepreședinte al PD-L, a anunțat ieri, la Fălticeni, unde a participat la cea de-a VII-a ediție a Târgului Mărului, că din data de 23 octombrie și-a luat concediu de odihnă pentru anul în curs, cu scopul declarat de a putea coordona campania electorală a lui Traian Băsescu.

 

Flutur a spus, într-o conferință de presă, că, pentru a coordona campania electorală a lui Traian Băsescu, și-a luat concediu de odihnă aferent anului 2009 de la Consiliul Județean Suceava și că va depune toate diligențele necesare ca Traian Băsescu să ajungă președinte pentru a doua oară consecutiv.
„O lună de zile voi fi în campanie, o responsabilitate imensă pe care o am pentru a câștiga președinția României, un nou mandat pentru Traian Băsescu”, a explicat liderul județean al democrat-liberalilor suceveni. El și-a exprimat convingerea că Traian Băsescu va fi reales în condițiile în care acesta este susținut de PD-L, un partid puternic mobilizat, dar că are susținători și din afara acestui partid.
„Avem experiența anului 2004, a celorlalți ani și, cu un partid puternic mobilizat și foarte activ, cum e PD-L, sunt convins că Traian Băsescu va câștiga. Are susținători și în PD-L, și în afara PD-L”, a mai declarat Gheorghe Flutur.
El a menționat că, pe perioada campaniei electorale, Traian Băsescu va merge în teritoriu, așa cum a mers și până acum, și că va face campanie printre oameni.
Întrebat dacă Traian Băsescu va participa la dezbateri cu contracandidații săi, Flutur a spus că nu s-a hotărât ce fel de calendar de dezbateri va avea acesta. „Deocamdată va fi în teritoriu”, a explicat vicepreședintele la nivel național al PD-L, menționând însă că programul președintelui este unul flexibil. El a mai anunțat la final că președintele Traian Băsescu se va afla pe data de 1 noiembrie la Iași și la Bacău.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: