Avertismente foarte serioase pentru „infractorii electorali”

Președintele PSD, Mircea Geoană, i-a avertizat, într-o conferință de presă, pe cei care au intenția să fraudeze scrutinul prezidențial că legea din România nu este în recreație, iar instituțiile statului, dar și cele europene, veghează asupra corectitudinii alegerilor din 22 noiembrie.

 

„Vreau să le spun celor care cred că prin bani, intimidare, șantaj, corupere vor frauda alegerile că nu au nicio șansă și că instituțiile statului, inclusiv instituțiile europene, stau și veghează”, a ținut să precizeze Mircea Geoană. El a subliniat că nimeni nu trebuie să creadă că legea românească „este într-o formă de recreație”. „Să nu creadă cumva cineva că, dacă astăzi sunt la butoane, mâine instituțiile statului român nu au memoria și capacitatea de a verifica și veghea asupra corectitudinii acestui important scrutin electoral”, a mai spus președintele social-democraților din România.
El a mai spus că PSD intră în această campanie electorală cu șansa de a câștiga cele mai multe voturi încă din primul tur de scrutin și a cerut Organizației PSD Suceava să se mobilizeze în acest sens, fiind convins că în al doilea tur de scrutin „se vor rupe zăgazurile”. „În turul doi, în mod evident, se vor rupe zăgazurile și sunt absolut convins că românii vor alege un alt tip de președinte, o altă abordare și un alt proiect politic”, a conchis Mircea Geoană.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: