De astăzi

Noi finanțări pentru înființarea de microîntreprinderi și dezvoltarea turismului

Oficiul Județean pentru Plăți, Dezvoltare Rurală și Pescuit (OJPDRP) Suceava anunță lansarea, în perioada 12 octombrie – 6 noiembrie 2009, a celei de a treia sesiuni de cereri de proiecte pentru măsurile 3.1.2 și 3.1.3 aferente Programului Național de Dezvoltare Rurală.

 

Potrivit directorului coordonator al instituției, Ovidiu Donțu, prima dintre măsuri are în vedere sprijinul acordat pentru crearea și dezvoltarea de microîntreprinderi, fondurile disponibile fiind de aproximativ 48 de milioane de euro. Cea de-a doua măsură își propune încurajarea activităților turistice, disponibilul financiar european fiind de circa 68 de milioane de euro. Ovidiu Donțu spune că suma maximă care poate fi accesată pentru finanțarea unui proiect, pentru fiecare dintre măsuri, este de 200.000 de euro. Solicitantul de finanțare trebuie să îndeplinească cerințele de conformitate și eligibilitate menționate în ghidul solicitantului aferent fiecărei măsuri.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: