Noica la Câmpulung Moldovenesc

Sub auspiciile Colegiului Național ,,Dragoș Vodă”, Bibliotecii Municipale, Bibliotecii ,,Miorița”, la Câmpulung Moldovenesc se desfășoară azi, 9, și mâine, 10 octombrie, lucrările Colocviului ,,Constantin Noica”, în programul căruia sunt înscrise comunicări de acad. Alexandru Surdu (București), prof. univ. dr. Emilia Guliciuc (Suceava), prof. dr. Theodor Codreanu (Huși), dr. Isabela Vasiliu-Scraba (București), prof. univ. dr. Mircea Lăzărescu (Timișoara), prof. Ionel Necula (Tecuci), ing. Octavian Nicolae (Păltiniș), prof. Dragoș Huțuleac (Suceava), scriitor Mircea Tinescu (Suceava), stud. Ștefana Igna (Cluj-Napoca) și prof. dr. Ion Filipciuc (Câmpulung Moldovenesc).

 

Alte manifestări se anunță la fel de interesante: azi – proiecția filmului ,,Cărările din Păltiniș”, în sala de festivități a Colegiului, la ora 11,00, lansarea cărții ,,Aurel Cioran, fratele din leprozerie” de Ionel Necula, cu o prezentare de George Bodea, la Biblioteca Municipală, ora 17,00, mâine –, din nou comunicări, în sala Hotelului ,,Zimbru”, de la ora 11,00, și expoziție de fotografii, lansare de carte, dezbateri, de la ora 15,00, la păstrăvăria ,,Lacul de Argint”. Să numim neapărat și pe sponsorii manifestării, Ionel Focșa (Hotelul ,,Zimbru” Câmpulung Moldovenesc) și poetul Tucu Moroșanu (Păstrăvăria ,,Lacul de argint” Câmpulung Moldovenesc). Așadar, încă o manifestare omagială, de ținută, în Bucovina, la Centenarul Noica.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: