Pe vreme de criză

Se fac investiții la bazele sportive din județ

Echipa de Liga a V-a din Verești are stadion de Liga a IV-a > Investiții majore s-au făcut și la Mălini, Marginea și Pojorâta, iar în alte localități din județ se așteaptă banii de la Guvern pentru demararea lucrărilor

Pe lângă faptul că prima etapă a Ligii a IV-a a fost una cu multe goluri, cu unele rezultate surpriză și lipsită de incidente, conducerea AJF Suceava mai are încă un motiv de satisfacție. Oficialii echipelor din județ au înțeles că trebuie să-și pună la punct bazele sportive.

 

Stadionul Areni

La Mălini, spre exemplu, nu s-a investit doar în transferuri. Până în luna noiembrie vor fi gata și anexele noii baze sportive, realizată cu bani proveniți de la guvern. „Au început lucrările și la Poiana Stampei, Ciprian Porumbescu și Dolhasca, iar la Putna, Vicovu de Jos, Negostina, Zvoriștea și Cajvana se așteaptă deschiderea finanțării prin același program”, a declarat Aurel Daicu, președinte al Asociației Județene de Fotbal Suceava.
Iubitorii fotbalului din Verești nu pot să nu observe lucrările de modernizare ce au avut loc la baza sportivă din această localitate. Primarul și Consiliul Local din Verești au reușit din surse proprii să dea o față nouă stadionului, care are acum un gazon bun, cabine pentru jucători și arbitri și apă caldă. La fel s-a întâmplat și la Pojorâta, unde s-au renovat vestiarele și anexele terenului, iar patronul nou-promovatei în Liga a IV-a FC Marginea a investit masiv pentru cosmetizarea bazei sportive.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: