Mărirea și decăderea lui Severin Tcaciuc

Sau cum nu va fi extrădat el până la adânci bătrâneți

Cazul Severin revine în actualitate, subit, zilele acestea, agențiile de știri și toate televiziunile prezentându-ni-l ca pe fratele nostru. Cum, nu știi cine e Severin?, ar spune, dacă ar citi de pe prompter, fătucile dă la Bucale. Ca și cum toată națiunea l-ar cunoaște pe Tcaciuc Severin ot Bosanci ot Suceava, l-ar ști ca pe buzunarul propriu și nu mai poate trăi fără de el. Vreme de 7 ani, nimeni, mai ales dintre autoritățile care l-au tot legat și dezlegat, la propriu, mai ceva ca pe hoții de cai, nu și-a bătut capul, preferând să tacă după modelul mortului în păpușoi.

 

Severin Tcaciuc

Din când în când, scos de la naftalină, dosarul era prezentat „pe sticlă”, alături de Mihai Nicolaiciuc, fost șef al Căilor Ferate Române, și el din județul Suceava, „conte de Pojorâta”, mai precis recordmenul în materie de înșelat statul român, și prin fugă, dar și prin banii furați efectiv (vreo 70 – 80 de milioane de euro).
Aflăm, așadar, pe filiera MAE, că austriecii, netam nesam, l-au arestat pe magnatul din Bosanci, pentru a fi extrădat în vederea ispășirii unor condamnări în România. Pentru evaziune fiscală, fals, uz de fals, furt și ultraj.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: