Din cauza „stranierilor” și a lucrărilor de termoficare

Circulație infernală în Suceava

Laurențiu Hermeniuc, șeful Poliției Rutiere: “Nu suntem depășiți de situație, infrastructura este depășită”

Traficul rutier de pe principalele artere ale Sucevei a fost ieri paralizat în intervalul 10-12 și 15-17, pe de-o parte din cauza lucrărilor de termoficare și, pe de altă parte, din cauza “stranierilor” care, întorși de la muncă din străinătate, au vizitat, fiind și sărbătoare creștină, marile magazine din municipiul Suceava.

 

Travic infernal în Suceava

Infernal s-a circulat și pe DN17, de la podul CFR din Șcheia, până la ieșirea pe E85, în zona podului de la Ițcani. “Am făcut circa 40 de minute de pe Traian Vuia până pe Serpentine. În mod normal, aș fi parcurs acest traseu în doar 10 minute. S-a circulat foarte greu și pe strada Mihai Viteazul”, ne-a spus Anca C., în vârstă de 32 de ani, care se străduise să se grăbească de la Rădăuți spre zona centrală a Sucevei.
În van au stat polițiștii de la Poliția Rutieră în mai toate intersecțiile importante ale orașului, că șoferii au pe-trecut zeci de minute la cozi în trafic. Oamenii legii ne-au spus că nu sunt depășiți de situație, ci că “infrastructura este depășită”. “De la prima oră a dimineții, 9 agenți și 2 ofițeri au dirijat traficul rutier, în mai multe zone ale orașului. S-a circulat infernal, pentru că este zi de sărbătoare și pentru că se lucrează la rețeaua de conducte. Nu ne considerăm depășiți de situație, infrastructura este depășită. De-geaba am scoate în stradă și 20 de agenți, că nu putem să luăm în spate mașinile”, ne-a declarat șeful Poliției Rutiere a municipiului Suceava, Laurențiu Hermeniuc.
Aproape de ora prânzului, conducătorii auto au parcurs traseul Shopping City – Centru în mai bine de 60 de minute, altfel spus au stat mai mult pe loc decât au circulat. “Printre cei blocați în trafic s-a numărat și primarul, Ion Lungu”, susține viceprimarul Viorel Seredenciuc. “Știm că s-a circulat greu. Astăzi (n.n. – ieri) este sărbătoare și au venit foarte mulți din județ la cumpărături. Am observat și noi că una din cinci mașini avea numere străine. Să vedem ce se va întâmpla mâine (n.n. – astăzi). Eu cred că se va circula mai bine”, opina cu speranță viceprimarul Seredenciuc.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: