PD-L cere PSD să iasă din vacanță și din opoziție

Secretarul general al PD-L Suceava, deputatul Ioan Balan, a reluat apelul către colegii săi din cadrul coaliției de guvernare la nivel local, parlamentarii PSD, pentru a lăsa deoparte orgoliile și comandamentele de partid și a se alătura „eforturilor făcute de PD-L pentru rezolvarea problemelor ce există în județul Suceava”.
 

Balan a spus, într-o conferință de presă, că „ședința coaliției, așa cum ea a fost programată a avea loc, fără prezența președintelui Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a avut loc însă fără membrii PSD”. Parlamentarul sucevean a declarat ironic că cei PD-L și-au făcut treaba, în sensul că au dezbătut o serie de probleme ce există în colegiile din județ și au întocmit o listă cu soluțiile pe care ministerele ar trebui să le pună în aplicare. „Lista cu problemele și cu soluțiile pe care le vedem noi au fost preluate de Gheorghe Flutur și vor fi transmise membrilor Guvernului României”. „Pe mine personal mă deranjează faptul că partenerii noștri de coaliție se transformă în reprezentanți ai societății civile sau în reprezentanți ai comunității apolitice din județ și doar trasează sarcini conducerii PD-L. Înțelegem faptul că PD-L are cea mai mare responsabilitate cu privire la dezvoltarea județului, însă ne așteptam la mai mult de la PSD-iști.”, a spus Ioan Balan. El a făcut și un apel la social-democrați, prin care le solicită ca, atunci când descoperă că ar exista vreo problemă în județ, să vină cu ea la dezbatere, dar să atașeze și soluția pe care o au în vedere pentru rezolvarea cazului. „Fraților, haideți să punem împreună și umărul ca să găsim rezolvări favorabile pentru cei care ne-au votat!”, a îndemnat Ioan Balan.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: