PD-L Suceava începe să atragă tot mai mulți simpatizanți PNL

Primarii din Crucea, Cornu Luncii și Horodniceni au trecut în tabăra lui Gheorghe Flutur, ca simpatizanți

> Pentru Câmpulung Moldovenesc, ziua de 23 iulie ar trebui să fie declarată cea a relansării pe toate planurile

Grupul primarilor PNL care simpatizează cu PD-L și cu liderul județean al acestui partid, Gheorghe Flutur, s-a mărit joi cu încă trei persoane. Este vorba despre primarii comunelor Crucea, Dorin Rusu, Horodniceni, Neculai Florea, și cel din Cornu Luncii, Petru Vodă.

Cei trei au fost prezenți la Câmpulung Moldovenesc la ședința Biroului Politic Permanent Județean al PD-L, unde au fost prezentați „colegilor” de partid, ei urmând a avea statutul de invitați permanenți în organizațiile locale a PD-L, dar vor rămâne, în cazul în care nu se va decide altfel, membri ai PNL, partid din partea căruia au ajuns primari. Gestul celor trei survine la mai bine de o săptămână după ce deputatul Gheorghe Coroamă a anunțat că a trecut la PD-L, alături de primarul din Câmpulung Moldovenesc, Constantin Gabriel Șerban. Acesta din urmă a și fost numit de către președintele Gheorghe Flutur drept liderul „primarilor simpatizanți ai PD-L”.

 

PD-L Suceava începe să atragă tot mai mulți simpatizanți PNL

Ședința de la Câmpulung – momentul zero pentru relansarea orașului de la poalele Rarăului

Biroul Politic Județean al PD-L, chiar dacă nu era în formulă completă, o parte dintre membrii săi importanți fiind plecați în concedii sau cu alte activități prin București, a decis că pentru orașul Câmpulung Moldovenesc se impune o altă abordare în ce privește administrația locală, și mai ales în ceea ce privește susținerea de care se va bucura de la nivelul conducerii Consiliului Județean Suceava. Flutur, care este președintele CJ, a spus chiar că „un moment zero de la care putem începe o relansare pentru oraș va fi, chiar aici, astăzi”. De altfel, situația în care se află orașul a fost dezbătută și săptămâna trecută la Suceava de către liderii democrat-liberali, care speră să găsească cât mai curând o soluție viabilă pentru remodelarea orașului și transformarea lui într-o veritabilă stațiune turistică.

O nouă revoluție portocalie poate să înceapă de la Suceava

Președintele PD-L a plusat la capitolul declarații politice și a spus presei că ceea ce se întâmplă acum la nivelul județului Suceava este de fapt o rezultantă a dorinței sale de a regrupa forțele de dreapta și centru-dreapta. „Avem capacitatea de a regrupa forțele de dreapta și centru-dreapta, atât cât trebuie pentru a guverna cu majoritate România pentru următorii 12 ani”, a spus foarte sigur pe el Gheorghe Flutur. De altfel, președintele Organizației Județene Suceava a PD-L a explicat că își asumă oricând rolul de lider al mișcării de coagulare a forțelor de dreapta, el amintind că „revoluția portocalie la Suceava a început și ori de câte ori va fi nevoie o vom mai începe odată”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: