La un an de la dezastru, 400.000 de lei pentru peticirea digului Sucevei de la Straja

Astăzi, la Straja, Sistemul de Gospodărire a Apelor demarează lucrările de remediere a stricăciunilor făcute de viituri, în urmă cu un an, la sistemul de protecție de pe râul Suceava.

 

La intervenția conducerii Consiliului Județean, Ministerul Mediului și Dezvoltării Durabile a îndreptat înspre Suceava 400.000 de lei, președintele Gheorghe Flutur participând la deschiderea șantierului. „Este cea mai riscantă zonă, care ne-a creat mari probleme, punând în pericol o parte din comună. În urma lucrărilor va fi închisă o primă porțiune de dig de pe malul stâng al Sucevei, înspre satul Straja”, reliefează Gheorghe Flutur.
Tot astăzi, șeful administrației județene ia parte la recepția drumurilor și amenajărilor aferente caselor ridicate la Brodina după inundațiile de la finele lunii iulie 2008 și date în folosință în toamnă.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: