Cine a băut adălmașul în afacerea Plus – Spitalul Județean Suceava?

În campania electorală din vara anului trecut, PD-L și PSD se spurcau ca la ușa cortului pe un subiect care apăruse ca din senin: construirea în curtea Spitalului Județean Suceava a unui supermarket Plus. Firma cu pricina chiar a și înaintat o ofertă de preț celor de la CJ, care sunt proprietarii spațiului vizat, pentru a începe treaba. Atunci, și cei din PSD, și cei din PD-L se jurau, care mai de care, că nu au niciun fel de legătură cu intenția celor de la Plus și că n-ar exista niciun fel de afacere care să miroasă a altceva. După ce apele s-au mai calmat, iar Gheorghe Flutur a devenit președinte al CJ, la un an distanță, problema cu spațiul din curtea spitalului lovește iarăși administrația județeană.
 

Mihai CHIRA

De data aceasta se încearcă să se construiască aici un bloc de locuințe pentru medici. Cu intenția firească, ca la parter, probabil, să fie spații comerciale, eventual un supermarket, ceva, acolo, ca să nu alerge medicii până la piață după… de-ale gurii. PSD și PD-L au țipat ca din gură de șarpe față de proiectul acesta, ca și cum ar fi fost cea mai urâtă afacere din Suceava cu terenuri și cu spații. Politicienii de top ai celor două partide se leapădă acum de proiect ca și cum ideea a picat abia acum, iar spitalul este un fel de loc sacru. Sunt curios însă cine a băut adălmașul în afacerea cu terenul din curtea spitalului și mai ales când va fi repusă pe tapet, cu un alt ambalaj, toată povestea. Dacă anul acesta nu, că e campanie electorală și s-ar putea să nu dea prea bine, vă asigur că nu ne prinde primăvara lui 2010 cu o nouă poveste despre curtea Spitalului Județean.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: