Municipalitatea demolează chioșcurile „uitate” pe domeniul public

> Primăria Suceava oferă, totuși, și varianta intrării în legalitate, prin prelungirea contractelor de închiriere

Municipalitatea suceveană trece la dărâmarea spațiilor închiriate și a chioșcurilor părăsite ale căror contracte de închiriere au expirat și nu au mai fost prelungite. Anunțul aparține viceprimarului Lucian Harșovschi, care a declarat că, ieri, a fost demolat un garaj abandonat din prejma Liceului de Artă care folosea ca loc de depozitare a unor materiale reciclabile.

 

Viceprimarul spune că demersul survine reclamației făcute de asociația de proprietari din zonă, care s-a plâns de starea insalubră a garajului, precum și a perimetrului aferent. Chioșcul a aparținut unei societăți care nu și-a înnoit contractul cu administrația locală, viceprimarul precizând că, în locul lui, va fi amenajat un spațiu nou de colectare a deșeurilor.
„Municipiul Suceava va face ordine pe linie de chioșcuri părăsite și pentru care nu există contracte încheiate în conformitate cu prevederile legale. Vom analiza situațiile similare și, pe măsura posibilităților legale, vom continua să ridicăm de pe domeniul public aceste chioșcuri și barăci uitate”, precizează Lucian Harșovschi, menționând că primăria oferă varianta intrării în legalitate prin prelungirea contractelor de închiriere.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: