Punctualitate „germană”

Gara Burdujeni are program de funcționare și la WC

> Pe călătorii care ajung în principala stație CFR a Sucevei trebuie să-i apuce “urgențele” doar în intervalul orar 3.30-23.00

Construită după un model austriac, Gara Burdujeni continuă să funcționeze respectând anumite rigori “nemțești”. Cei care își desfășoară aici activitatea încercă să-i educe și pe călători impunându-le un program chiar și pentru folosirea WC-ului.

 

Așadar, ideal ar fi ca pe călătorii care ajung în stația CFR din Burdujeni să-i apuce “urgențele” doar în intervalul orar 3.30-23.00. De ce? Pentru că așa au decis cei care au închiriat singurul WC public din stația feroviară. Din respect pentru clienți, probabil, chiriașii au afișat programul de funcționare pe ușa de la intrare a grupului sanitar. Și pentru că trăim vremuri de criză, tot de pe ușa toaletei aflăm că administratorii afacerii nu sunt dispuși să-și scutească nici măcar prietenii de la plata taxei de un leu pentru folosirea acestui WC public.
Surse neoficiale din rândul ceferiștilor ne-au explicat că programul afișat pe ușa toaletei din gară ar fi justificat, întrucât în intervalul orar 23.00- 3.30 nu circulă trenuri.
Am încercat să stăm de vorbă și cu cei care au închiriat toaleta publică din gară, nu neapărat pentru a le adresa întrebări cu privire la programul de funcționare, pentru că fiecare își administrează afacerile după cum știe mai bine, ci pentru a afla dacă acest grup sanitar care a fost dat în folosință în urmă cu doi ani, la “standarde europene”, ar fi fost vandalizat. Ne-am izbit de un refuz categoric și de o expediere către conducerea stației CFR. Așadar, la WC nu se dau nici… interviuri.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: