Incendiu la Pojorâta

Proprietarul, în vârstă de 69 de ani, a fost spitalizat cu arsuri de gr II și III pe față

Ieri, în preajma orei 3, un scurtcircuit la un televizor lăsat în priză a provocat un incendiu care a distrus unui proprietar din Pojorâta o cameră întreagă cu mai tot ce era în ea.

 

Pompierii militari din Câmpulung Modovenesc și cei ai Serviciului Voluntar din Pojorâta au intervenit cu două autospeciale și, la ora 5, focul fusese potolit. Gospodarului îi arseseră însă aparatură electrică, piese de mobilier, vreo 6 mp de lambriu, alte bunuri și s-au degradat în mod considerabil tâmplăria ferestrelor și a ușilor, tencuiala și restul lambriului din lemn ce învelea pereții camerei.
Intervenția în timp util a militarilor și civililor și izolarea focului înainte ca el să se extindă mai departe de camera din care pornise au făcut ca marea majoritate a locuinței să scape de distrugere.
Cel mai grav a fost că în incendiu s-a rănit proprietarul. Panicat de amploarea care o luaseră flăcările, Dumitru Ț., de 69 de ani, a încercat să le stingă înainte de sosirea pompierilor și a suferit arsuri pe față de gr. II și III. El a fost transportat imediat cu o ambulanță la spital.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: