Sucevița, tot Sucevița…

Cât de minunate au fost – duminică și luni – Zilele Suceviței! Pe… scândură (și aci, îndreptățite mulțumiri generosului sucevițean prin adopție, muzicantului de calibru numit și… renumit foarte Călin Brăteanu, care, gratuit, a pus la bătaie din zestrea excepțională și dotarea tehnică proprie), pe scenă, așadar și, deopotrivă, în aer liber – artiști de artiști și popor ales, și de astă dată, câtă frunză, câtă iarbă! Felicitări tuturor!
 

Zilele Suceviței – Urmașii Movileștilor, cu a IV-a lor ediție, au fost, fără discuție, un remarcabil succes în viața cultural-artistică, sportivă și musai… recreativă a localității. Îndreptățită gratitudine, desigur, neobositului primar, dlui I. Onufrei, precum și… locotenenților entuziaști din apropiere (și i-am numi aici pe membrii CL). Un ales cuvânt de mulțumire, nu în ultimul rând, și onor Ministerului Turismului, reprezentat – la fața locului! – de însuși dl Corneliu Popovici, secretar de stat. Și, vorba aia: așteptăm similarele și următoarele… provocări! Cât despre focul de tabără … consemnat, sărmanu’!, la… foc mic din pricina năvalnicelor ploi și focului însuși care încinsese Cerul & Măria Sa Natura cea mult răbdătoare, luni, pe la miezul nopții – să nădăjduim și să ne rugăm Celui de Sus pentru îndurare și seninătate, întru … iluminarea edițiilor care vor mai veni. Încolo, iubiți ai noștri cetitori, desfătați-vă și astăzi – foto! – cu barem câte ceva din toată frumoasa și pomenita poveste din Țara neasemuită a Movileștilor!

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: