ÎN REVISTE

Numărul 25 (din aprilie 2009) al revistei ,,Plumb” din Bacău publică o cronică literară de Ion Hurjui la cel mai recent volum de versuri al lui Ion Beldeanu, ,,Chiar dacă?”, Augusta-ArtPress, Timișoara, 2008: ,,cred că Ion Beldeanu este poetul ce trece dincolo de noi prin frumusețea demersului liric și prin profunzimea mesajului său”
 

> În ,,Reflex” (1-3, ianuarie-martie 2009), Ionuța-Natalia Iorga scrie ,,Ion Beldeanu și poezia formelor nedefinite”, referindu-se la aceiași apariție editorială: ,,volumul Chiar dacă?, deși nedeclarat, propune o poezie a confesării, a metaforelor care așteaptă să fie descoperite de cel care are curajul de a deschide această carte…” > Și tot ,,Chiar dacă?” este avut în vedere, în numărul din mai 2009, al revistei ,,Ateneu” de Nicoleta Florean ,,Poeziile din cuprinsul său sunt, în acest caz, un fel de «ars combinatoria» a diverselor atitudini, gânduri, revolte ale poetului, care nu renunță însă la speranța de a se smulge cândva din lumea iluziei.” > De asemenea, grăbindu-se (deoarece aniversarea va avea loc abia în august), ,,Porto Franco” (aprilie mai iunie 2009) îl anunță, invitat al revistei, cu două pagini de poeme, tot pe ,,Ion Beldeanu –70″. Societatea Scriitorilor Bucovineni revine cu rugămintea adresată membrilor săi pentru achitarea cotizației curente și restante prin depunerea sumelor respective la orice unitate a Băncii Române pentru Dezvoltare-Groupe Société Générale (B.R.D.-G.S.G.), în contul SV.03010903400, deschis la Sucursala Suceava. Precizăm că informațiile privitoare la modul în care se efectuează operațiunile se primesc de la ghișeele B.R.D.-G.S.G. Rugăm, de asemenea, ca membrii SSB să-și transmită adresele poștale la Redacția ,,Crai nou” Suceava (dnei Doina Cernica; doinacernica@gmail.com).

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: