Măcar o tabără funcțională

Ministrul tineretului și sportului Monica Iacob Ridzi, aflată și ea într-o vizită la Suceava, s-a arătat dezamăgită de starea necorespunzătoare a taberelor din județ, unul cu potențial turistic ridicat. Ministrul a spus că, după preluarea funcției, a făcut o evaluarea națională, constatând că în această parte a țării nu s-a investit mai nimic la acest capitol.
 

„Am constatat că județul Suceava a fost ocolit întotdeauna. Avem taberele de la Gura Humorului, Frasin și Rusca și este păcat ca într-o zonă turistică să nu funcționeze niciuna dintre ele”, a afirmat demnitarul, promițând că va face tot posibilul ca măcar una dintre acestea să fie cât mai curând funcțională. În 2009, Ministerul Turismului și Sportului oferă copiilor din familii cu posibilități reduse 8000 de locuri gratuite în tabere sociale, alte 2000 fiind la dispoziția tinerilor români din diaspora. Monica Iacob Ridzi informează că biletele sunt disponibile prin intermediul Direcției Județene pentru Tineret și Sport, făcând apel al autorități să dea o mână de ajutor la identificarea beneficiarilor.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: