Distincții pentru profesori: 98 din 146 solicitări

> „Oamenii (din învățământ – n.n.) nu iubesc hârtiile fără valoare”, a spus Vasile Monacu, în contextul în care niciun dascăl nu a solicitat distincția „Scrisoare de mulțumire”; altfel zis, o mulțumire seacă…
 

Doar 98 de profesori din cei 146 care au depus dosare pentru a obține una din distincțiile acordate de minister pentru performanțe în învățământ au obținut aprobarea CA al IȘJ, a informat ieri inspectorul ge-neral adjunct al IȘJ Suceava Vasile Monacu. Potrivit lui, 23 de cadre didactice vor primi distincția „Gheorghe Lazăr” clasa a III-a, 34 – clasa a II-a, 29 – clasa I, iar alți 12 profesori vor primi Diploma de excelență. Obținerea acestor distincții înseamnă un plus financiar la salariu, cuprins între 10-20% din suma salariilor de bază pe ultimele 12 luni. Anul acesta, niciun cadru didactic nu a solicitat distincția “Scrisoarea de mulțumi-re”, ceea ce l-a determinat pe dl Monacu să comenteze că “oamenii nu iubesc hârtiile fără valoare” și că, având în vedere salariile lor, ei “sunt încântați să primească și o mulțumire financiară”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: