Escroci prezumtiv, dați pe mâna parchetului

Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava a confirmat rezoluția de începere a urmăririi penale față de Elena S., de 43 de ani, din municipiul Suceava, administrator al unei societăți comerciale din Suceava, învinuită de săvârșirea infracțiunilor de înșelăciune și emiterea unui cec cu dată falsă sau căruia îi lipsește unul din elementele esențiale.
 

În sarcina învinuitei, s-a reținut că, în perioada august decembrie 2007, a achiziționat mărfuri de la o societate comercială din Pașcani, emițând 12 file cec, în alb, ca plată. Toate filele cec au fost semnate și ștampilate de persoana suspectă, patru dintre ele fiind completate și introduse la plată în luna septembrie 2008. „La data de 07.12.2007, Elena S. a achiziționat mărfuri în valoare de circa 4973 de lei de la o societate din Sibiu, pentru plata cărora a emis trei file cec în alb. La momentul achiziției, partea vătămată, împreună cu Elena S., a stabilit datele de 07, 14 și 21.03.2008, cu care au fost completate ulterior cecurile, date când urmau să fie introduse la plată. Înainte de datele sus arătate, Elena S. a plecat din țară, determinând cu rea credință amânarea introducerii filelor cec la plată sub diverse pretexte. Filele cec au fost introduse la plată în luna septembrie 2008, fiind refuzate din lipsă totală de disponibil”, ne-a informat ieri, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, insp. Gabriel Panțiru.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI