Ne mândrim cu ei !

Echipa de fotbal a Școlii „Ioan Băncescu” din Adâncata s-a calificat în faza pe țară a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar

După mai multe meciuri de fotbal jucate de echipa Școlii cu Clasele I-VIII „Ioan Băncescu” Adâncata, aceasta s-a calificat în faza zonală a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar. În cadrul acestei competiții, elevii noștri au reprezentat cu succes județul Suceava.
 

Sâmbătă, 28 martie 2009, au avut loc semifinalele. Fotbaliștii noștri s-au mobilizat extraordinar și au realizat următoarele rezultate: Adâncata – Iași 7 – 0, Adâncata – Botoșani 6 – 1. Duminică, 29 martie 2009, s-a desfășurat finala competiției. Cu ambiție și determinare, echipa de fotbal a școlii noastre a obținut locul I la Olimpiada Națională a Sportului Școlar, calificându-se astfel la faza pe țară a acestui concurs. A terminat jocul cu echipa din județul Neamț cu rezultatul de 5 – 0. Diploma pentru „Cel mai bun portar” a revenit elevului Amărculesei Bogdan, iar diploma de „Golgheter” a fost primită de elevul Romaș Mihai (care este calificat și la concursul de atletism pe țară). Felicitări echipei adâncățene: Amărculesei Bogdan, Ilaș Ioan, Scriban Cătălin, Romaș Mihai, Apăvăloaie Alin, Apăvăloaie Valentin, Asăvoaie Adrian, Ichim Andrei, Reuț Marius Georgel, Airinei Răzvan. Felicitări profesorului Marius Munteanu care i-a antrenat, a pus suflet în toate activitățile desfășurate, a trăit la maximum fiecare pasă din teren. Mulțumim Primăriei Adâncata care a sponsorizat echipa cu echipament sportiv și cu deplasarea, sponsorului – domnul Cristi Amărculesei – și galeriei! (Galeria Școlii cu Clasele I-VIII „Ioan Băncescu” Adâncata; a consemnat inst. Lavinia Ocsana Palaghianu)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: