La împărțirea banilor și a posturilor

PD-L uită că are și parteneri PSD

Deputatul PSD de Siret Eugen Bejinariu este nemulțumit de întârzierea cu care se face ocuparea funcțiilor de conducere a serviciilor publice ale ministerelor, servicii deconcentrate în teritoriu.
 

Dl Bejinariu a spus ieri, într-o conferință de presă, ținută la sediul PSD din Sucea-va, că partenerii de coaliție și de guvernare democrat-liberali au – când este vorba de-spre aspecte acest gen – „o cădere de memorie”. „Sigur, când este vorba despre împărțit bani și posturi, uită că mai existăm și noi”, a subliniat parlamentarul social-democrat, adăugând că drept dovadă a celor afirmate stă și diferența dintre gradul de ocupare a posturilor de șefi de instituții publice negociate între cele două formațiuni. „Nu știu cum se întâmplă că reprezentanții PD-L sunt majoritatea în funcții, respectiv circa 90%, în timp ce ai noștri așteaptă”, a explicat deputatul, menționând că această problemă va fi discutată în zilele următoare, „pentru că mai mult se trage de timp și nu se știe ce se așteaptă”. Pe de altă parte, Eugen Bejinariu a precizat că un rol important îl va avea verdictul de săptămâna viitoare al Curții Constituționale, care urmează să se pronunțe asupra ocupării funcțiilor din serviciile deconcentrate pe criterii politice.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: