Simpozionul Național Studențesc „Consensius”, ediția I

Dialog contemporan între cultura de elită și cultura populară

Prima ediție a Simpozionului Național Studențesc „Consensius” este programată să aibă loc la Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava, în zilele de 2-4 aprilie a.c. Manifestarea este organizată de Catedra de engleză a Facultății de Litere și Științe ale Comunicării și are tema „Cultura de elită/ Cultura populară – dialog contemporan”.
 

La simpozion este anunțată participarea unor studenți din centrele universitare București, Iași, Cluj, Galați, Suceava. Potrivit organizatorilor, lucrările simpozionului „își propun să încurajeze reflecția asupra tendințelor culturale contemporane din spațiul anglofon și să ofere studenților ocazia de a examina diverse aspecte ale relației dintre cele două paliere culturale, în contextul globalizării și al paradoxurilor sale”. Deschiderea lucrărilor este anunțată pentru ziua de vineri, de la ora 9.30, în amfiteatrul “Dimitrie Leonida” (corpul D). Cu acest prilej se organizează și o expoziție de carte (cu vânzare).

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: