Se fură „catindații” într-o veselie

> Pe 16.11.2008, în jurul orei 2., Candino B., din comuna Vatra Moldoviței, a sesizat poliției locale faptul că persoane necunoscute au mutat de pe trotuarul din fața casei sale un panou electoral de culoare galbenă, aparținând PNL.
 

Cu ocazia cercetărilor efectuate, s-a stabilit că, în jurul orei cu pricina, trei persoane necunoscute au ridicat de pe trotuarul situat pe marginea D.J. 176 un panou electoral metalic de formă cilindrică, de culoare galbenă, având o înălțime de 200 cm și un diametru de 85 cm, pe care l-au transportat la o distanță de aproximativ 200 m, pe un drum lateral, abandonându-l, ulterior, într-un șanț. În cauză, s-a întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii tentativei la infracțiunea de furt calificat. > În aceeași zi, la ora 11, Poliția Păltinoasa a fost sesizată despre faptul că, de pe afișierul amplasat în centrul localității, lipsesc patru afișe electorale privind doi candidați din partea PRM. Cu ocazia cercetărilor efectuate, s-a stabilit că cele sesizate se confirmă, afișele fiind găsite aruncate într-un coș de gunoi din apropiere. În cauză se efectuează cercetări în vederea identificării auto-rilor și sancționarea contravențională conform art. 50 lit. f din Legea nr. 35/2008, spune un comunicat al IPJ Suceava.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: