Pentru neglijențe în administrarea deșeurilor

Comisarii de mediu suceveni au amendat cu 25000 de lei Sucursala Coca-Cola de la Poiana Negri

În urma controalelor efectuate de către comisarii de mediu, Coca-Cola HBC București s-a ales cu o sancțiune con-travențională consistentă din partea acestora.
 

Șeful Comisariatului Județean al Gărzii de Mediu Suceava a anunțat ieri, într-o conferință de pre-să, că la verificările făcute la punctul de lucru de la Poiana Negri, comuna Dorna Can-drenilor, s-au constat neglijențe în ceea ce privește administrarea deșeurilor. Astfel, pentru depozitarea necontro-lată a deșeurilor din hârtie și plastic în curtea unității, firmei i s-a aplicat o amendă minimă de 25.000 de lei. Comisarul-șef Constantin Harasim a precizat că operatorul de captare a apei minerale, îmbuteliere și comercializare a băuturilor răcoritoare a semnat procesul-verbal de contravenție, achitând sancțiunea pecuniară în cauză.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: