Pact pentru realizarea rutelor ocolitoare ale Sucevei

Candidatul PSD la Camera Deputaților în colegiul Suceava centru, Ovidiu Donțu, consideră că viitorii parlamentari suceveni au „o datorie de onoare” de a susține realizarea rutelor ocolitoare ale Sucevei, care sunt proiecte de interes major pentru comunitate.
 

În acest sens, Donțu propune tuturor celor care can-didează pe colegiile ce includ și municipiul reședință de județ un pact pentru realizarea acestor rute. „Solicit public tuturor candidaților pentru alegerile parlamentare din colegiul Suceava să facem un pact și anume cei care vor ieși parlamentari să sprijine realizarea centurilor ocolitoare ale Sucevei și să nu facă din asta un subiect politic. Să nu repetăm cazul Bechtel și să depunem toate eforturile ca centurile ocolitoare ale Suce-vei să fie realizate în următorul mandat. Eu cred că avem o datorie de onoare în calitate de candidați responsabili. Putem să nu votăm bugetul de stat al României dacă inte-resele sucevenilor nu se regă-sesc”, a declarat candidatul PSD, Ovidiu Donțu.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: