„Laptele și cornul”, în pană financiară

În ședința de săptămâna viitoare a deliberativului județean, președintele executivului, Gheorghe Flutur, propune o nouă rectificare a bugetului. Consilierii vor trebui să se pronunțe asupra alocării de noi fonduri pentru susținerea Programului guvernamental „Laptele și cornul”.
 

„Încercăm din fondul de rezervă să mai găsim niște resurse pentru produsele de lapte și panificație, pentru că guvernul nu dă niciun semn în această direcție”, a spus dl Flutur. Domnia sa arată că a făcut numeroase demersuri în acest sens, dar de la București nici vorbă să primească vreun răspuns. „Nu ne punem mari speranțe că vom mai avea parte de ceva fonduri, ci avem speranța că acest guvern va pleca”, a precizat Gheorghe Flutur, adăugând că necesarul pentru asigurarea pachetului și pentru elevii din clasele VI-VIII este de 8 milioane lei. La jumătatea acestui an, costul pachetului pe beneficiar a crescut de la 1,04 lei la 11,7 lei, prin nevirarea diferenței de rigoare bugetul județean fiind grevat de 7,9 milioane lei.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: