Maestrul Valentin Gheorghiu, omagiat la Biblioteca „I.G.Sbiera”

Biblioteca Bucovinei “I.G. Sbiera” organizează, în parteneriat cu Colegiul de Artă “Ciprian Porumbescu”, un program de audiții muzicale și lectură pentru celebrarea a 80 de ani de viață ai celebrului pianist și compozitor Valentin Gheorghiu. Manifestarea va avea loc joi, 6 noiembrie, ora 11, în Sala de Arte “Elena Greculesi” a Bibliotecii, moderatori fiind scriitoarea Angela Furtună și pianistul Paul Mustață.
 

Celebrul pianist și compozitor român Valentin Gheorghiu a desfășurat o bogată activitate concertistică în țară și în străinătate. Pentru Concertul pentru pian și orchestră a primit Premiul “George Enescu” al Academiei Române. A colaborat cu orchestre de prestigiu din Paris, Leipzig, Praga, Moscova, Leningrad.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: