Suceava

Scandal într-o cârciumă din cartierul George Enescu

Patru șcheieni au agresat un polițist comunitar > După intervenția patrulei de poliție, trei dintre ei au încercat să împiedice reținerea prietenului lor > Mihai N., de 36 de ani, și Cristian M., de 35 de ani, s-au ales pentru aceasta cu dosar penal
 

Un angajat al Poliției Co-munitare din Suceava a trecut prin clipe grele într-o „înfrun-tare” cu patru indivizi din Șcheia puși pe scandal. Bog-danel P., de 34 de ani, era în timpul liber, în civil, și se destindea puțin în cârciuma „La Coteț” din cartierul George Enescu. Alin G., împreună cu alți patru prieteni, toți din Șcheia, se trata în același local, dar, cum necum, aceștia au ajuns la „contre” cu suce-veanul. Scandalul a continuat și s-a ajuns la bruscări reci-proce și la agresiune, spărturi prin restaurant, motiv pentru care cineva a sunat la 112. O patrulă de poliție sosită la fața locului a încercat apla-narea conflictului, după care l-a chemat pe Alin G. la sediu, pentru declarații. Agresivi, prietenii șcheianului au în-cercat să se opună și, amenin-țători în vorbă și gesturi, au urmărit patrula până afară, de parcă nu s-ar fi dat înapoi să împiedice polițiștii a-l însoți pe prietenul lor. Polițiștii l-au băgat pe scan-dalagiu în mașina de serviciu și au chemat la fața locului mai multe echipaje de poliție, care au stins repede scandalul. Așa au ajuns la sediul poliției toți șcheienii, fiecare luându-și din partea autorităților ce me-rita. Augustin B., de 26 de ani, și Alin G. au fost sancționați contravențional conform Le-gii 61/1991, în timp ce lui Mi-hai N., de 36 de ani, și lui Cris-tian M., de 35 de ani, li s-au întocmit dosare penale pentru distrugere și împiedicarea sub orice formă a organelor de menținere a ordinii publice de a-și îndeplini obligațiile de serviciu privind conducerea unei persoane la sediul poliției.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: