O puternică (deși integral feminină) echipă suceveană, în finala poeziei de la LicArt

În zilele de 10 și 11 septembrie se desfășoară la București “Marea Finală a Festivalului Național de Arte pentru Liceeni”, ediția a VII-a, ne-a informat Radu Herjeu, director LicArt.
 

Din cei peste 2000 de liceeni din în-treaga țară înscriși la cele 3 secțiuni ale concursului (teatru, poezie, fotografie), peste 100 au fost nominalizați și invitați la București la Finala LicArt. Evenimentul propune numeroase manifestări culturale și de divertisment. Printre altele, nominalizații la secțiu-nea de poezie se vor întâlni cu membrii “marelui juriu”: poe-ții Simona Popescu, Șerban Foarță și Răzvan Țupa. Între cei 27 de nominalizați la această secțiune, se numără și sucevencele Aida Hancer, Ale-xandra Lățescu, Andreea C. Novac, Mihaela Șuleap, Vio-rica Schipor (toate, eleve sau până în această vară eleve ale CN “Petru Rareș”) și câmpu-lungeanca Cosmina Moro-șan. Reamintim, la ediția de anul trecut, Cosmina Moro-șan s-a clasat pe a treia treap-tă a podiumului secțiunii poezie.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: