Pentru viitorul sediu al Serviciului „Înmatriculări și eliberări permise auto”

Vor să vândă imobile nouă firme

Conducerea Prefecturii Suceava a făcut demersuri pe lângă oficialii veniți la inundații, cerându-le să disponibilizeze fonduri pentru un nou sediu al Serviciului „Înmatriculări și eliberări permise auto”.
 

Prefectul Ștefan Alexandru Băișanu spune că a stat de vorbă cu șeful Ministerului de Interne și Reformei Administrative (MIRA), Cristian David dându-i asigurări ferme în această direcție. Pe lângă faptul că funcționează în două foste garaje, serviciul amintit este și foarte solicitat. Prefectul spune că, în vederea unor condiții optime, necesară ar fi o suprafață de lucru cuprinsă între 600 și 900 de metri pătrați. „Din cauză că de o lună de zile lucrăm în alt sistem, toți viitorii conducători auto vin și dau examen la Suceava, într-o sală improprie”, a subliniat Băișanu, menționând că 9 agenți economici vor deja să vândă clădiri MIRA sau Prefecturii. Reprezentantul Guvernului în teritoriu declară că nu renunță nici la o eventuală locație pusă gratuit la dispoziție în cadrul Iulius Mall, însă preferabil este ca Serviciul „Înmatriculări și eliberări permise auto” să aibă o clădire proprie. Pentru a nu îngreuna traficul din reședința de județ, aceasta trebuie situată la marginea urbei și să fie dotată, obligatoriu, cu parcare. Ștefan Alexandru Băișanu face cunoscut că, un punct de exami-nare în trafic ar putea funcționa la Câmpulung Moldovenesc. Astfel, candidații din zona aferentă nu vor mai veni până la Suceava, făcând economie de timp și bani. Aceasta, în condițiile în care cheltuielile cu deplasarea autovehiculelor școală sunt suportate de către aspiranții la permis.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI