Campanie de ajutorare a sinistraților

Organizația Salvați Copiii, Filiala Suceava, în colaborare cu Agenția Națională împotriva Traficului de Persoane, a inițiat o campanie de ajutorare a sinistraților din județul Suceava. În decursul zilei de 28. 07. 2008, beneficiind de sprijinul voluntarilor, au fost distribuiți 1500 de litri de apă în satul Țibeni, comuna Satu Mare, localitate în care s-au înregistrat 415 persoane afectate, dintre care 79 de copii și 170 de gospodării.
 

Ieri, 29.07.2008 activitățile de sprijin au fost direcționate spre comunele Brodina și Vicovu de Jos unde au fost repartizați 2000 litri de apă, 500 de pâini oferite de COZA – RUX SRL Suceava și 50 de cutii cu lapte praf oferite de SC RARĂUL Câmpulung Moldovenesc. Programul nostru își propune să răspundă, în principal, nevoilor copiilor aflați în zonele cele mai afectate. Primul pas este acela de a obține informații cât mai exacte privind numărul de copii afectați de inundații, numărul de școli și grădinițe și gradul lor de afectare. Informațiile obținute vor fi utilizate pentru stabilirea activităților viitoare: să achiziționeze și distribuie alimente și medicamente din fondurile obținute prin sponsorizări, realizarea unor programe cu copiii a căror vârstă este cuprinsă între 5 și 12 ani, asigurându-le consiliere psihologică, alimente, program de relaxare. În vederea realizării programului, a fost creat un cont special pentru donații, deschis la BCR Suceava: RO42RNCB0234023048700009 (Camelia Iordache, președinte)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: