Cadavrul lui Belmega nu a fost de găsit nici cu câinele

După sinucidere, anchetatorii mizează tot mai mult pe varianta unei înscenări
Nici câinele specializat în identificarea cadavrelor, venit de la IJP Galați, n-a adus vreo noutate în cazul dispariției lui Ștefan Belmega, la Brodina. Până ieri după prânz, când ploaia a făcut imposibilă continuarea căutărilor, polițiștii și lucrătorii silvici au bătut pădurea fără niciun folos, pentru că ceea ce căutau, cadavrul afaceristului din Brodina, nu a fost de găsit.
 

Anchetatorii merg, astfel, tot mai mult, în rezolvarea cazului, pe varianta înscenării sinuciderii, chiar dacă aceasta a fost prima și cea mai veridică ipoteză. Nu este exclusă nici acum, iar cercetările se derulează în paralel pe toate pistele apărute după dispariția bărbatului de 45 de ani. Real sau nu, Ștefan Belmega a vrut să se știe că s-a sinucis și a lăsat o scrisoare în acest sens. La 8 zile după ce nimeni nu l-a mai văzut, familia începe să se îndoiască și ea că bărbatul și-ar fi pus capăt zilelor din cauza datoriilor mari făcute de firma pe care o avea în Brodina. După ce zile în șir au însoțit echipele de căutare prin pădure, ieri, membrii familiei n-au mai făcut acest lucru, fie că și-au pierdut nădejdea, fie pentru că încep să creadă că toate căutările sunt inutile.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: