Un biciclist a murit călcat pe cap de o mașină

Victima zăcea pe șosea, pentru că înainte căzuse singură de pe bicicletă, lovindu-se la cap > Sub influența alcoolului și pe întuneric, șoferul a simțit „obstacolul”, dar a mers mai departe
 

Un bărbat din Horodnic de Sus a fost găsit pe o uliță din localitate, decedat, cu capul strivit de asfalt. Din cercetările polițiștilor s-a stabilit că Ghiță P., de 45 de ani, circula duminică dimineață cu bicicleta, dinamul i-a intrat între spițe, iar omul a căzut, lovin-du-se la cap. La o primă examinare, legiștii au declarat că leziunile bărbatului puteau fi provocate de căzătură, dar la necropsie au completat concluziile și au stabilit că, după căzătură, Ghiță P. a fost călcat pe cap de o mașină! Cu aceste noi date, polițiștii au continuat cercetările și au găsit și șoferul autoturis-mului în cauză. A fost identificat astfel Gheorghiță L., din comuna Horodnic de Jos, care și-a spus varianta. Tânărul a declarat anchetatorilor că duminică dimineață, pe la ora 4, a trecut cu autoturismul personal pe ulița Groseni, unde a fost găsit bărbatul mort, și că în dreptul casei cu nr. 1405 a simțit că a trecut cu roata pes-te un obstacol. A completat în-să că, din cauza întunericului și a băuturilor alcoolice sub influența cărora conducea, nu și-a dat seama că este vorba de capul unui om… Și a plecat mai departe. Ancheta polițiș-tilor va continua și, după coroborarea tuturor circumstanțelor, se va dispune procedural.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: