La două zile după tragedia de la calea ferată

La Liteni, moartea lovește din nou aceeași familie !

În orașul Liteni, încă un eveniment tragic încearcă din greu familia băiețașului de 3 ani, omorât de tren în ziua Sânziene.
 

Vasile Gâtman, în vârstă de 30 de ani, din localitate, angajat la o firmă de cablu TV și internet, văr de-al doilea cu Ștefănel Iurea, a avut parte, ieri după-amiază, de un sfârșit la fel de violent și de fulgerător. Bărbatul, urcat împreună cu un coleg de echipă pe un stâlp de înaltă tensiune pentru a monta un cablu, s-a electrocutat. Se pare că, din motive necunoscute, muncitorul s-a prins de firul electric, arcul voltaic format nelăsându-i nicio șansă. A rămas țeapăn pe stâlp, până au venit cei de la SIAMUD să-l elibereze din captivitatea încleștării fatale. Colegul său a fost mai norocos, șocul teribil aruncându-l instantaneu la pământ, ceea ce l-a salvat. Cazul a fost preluat de ITM Suceava și de procurori.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: