Tot mai puține persoane acceptă să lucreze la negru

În continuare există o problemă în ceea ce privește munca fără forme legale, deși s-a redus foarte mult această practică. Declarația aparține șeful Inspectoratului Teritorial de Muncă Suceava, Mihai Airinei, care a precizat, într-o conferință de presă, că diminuarea fenomenului se datorează și faptului că tot mai puține persoane acceptă să presteze la negru.
 

În cursul lunii trecute, inspectorii de muncă suceveni au dat amenzi de peste 200 de mii de lei, suma fiind, ca mărime, similară cu cea din lunile martie și aprilie. „Aceasta relevă că mai este mult de lucru, atât în domeniul relațiilor de muncă, dar și în cel al sănătății și securității în muncă”, a subliniat inspectorul-șef Airinei.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: