A venit vacanța mare !!!

> Ministrul Educației Cristian Adomniței, a declarat că va face demersuri pentru obținerea unor fonduri destinate reabilitării clădiri Școlii Generale Nr. 3.
Elevii se bucură, începând de astăzi, de mult așteptata vacanță de vară. Ieri au avut loc festivitățile de premiere a celor mai merituoși școlari în majoritatea unităților de învățământ. Înainte de a-și ridica premiile, potrivit… tradiției, elevii au dat iama în florăriile din oraș.
 

La festivitatea de premiere organizată în careul Școlii Generale Nr. 3, au participat, alături de elevi și profesori, dna viceprimar Angela Zarojanu și ministrul Educației, Cristian Adomniței, fost elev al școlii. Domnia sa a declarat că vrea să obțină fonduri de la minister pentru reabilitarea clădirii școlii. La festivitatea de premiere a elevilor Colegiului Național “Mihai Eminescu”, elevii din ciclul primar au participat îmbrăcați în uniformele școlare clasice, spre deliciul colegilor mai mari, care au venit să-i aplaude. Veseli, că doar au scăpat de școală, micuții și-au ridicat premiile și, entuziasmați, și-au povestit planurile pentru vacanța mare. Poate mai dezamăgiți au fost părinții ale căror odrasle au primit premiul I, însă au plecat acasă fără tradiționala coroniță care se acorda odinioară…

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: