ÎPS Iustinian binecuvântează Poliția de Frontieră Suceava

Luni, ÎPS Iustinian, episcop al Maramureșului și Sătmarului, s-a aflat împreună cu un sobor de preoți în Bucovina, vizitând cu această ocazie mănăstirile istorice. ÎPS Iustinian a acceptat invitația directorului DPF Rădăuți, cms. Ion Pop, de a călca pragul acestei instituții, ocazie cu care specialul oaspete a oficiat și o slujbă de sfințire a sediului tutelar al polițiștilor de frontieră din Suceava și Maramureș.
 

Delegația clericală a vizitat Sala de Cultură și Tradiții a IJPF Suceava, episcopul declarându-se impresionat de cele văzute. ÎPS Iustinian a binecuvântat polițiștii de frontieră și mai ales activitatea acestora.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: