„Coco” și „Chinezul” au fost trimiși în judecată pentru sechestrare și viol

Procurorii au finalizat cercetările în cazul petrecut în 27 aprilie 2008, când cei doi au acostat o fată de 17 ani, au dus-o cu sila într-o garsonieră din cartierul Zamca (Suceava), unde au violat-o și au supus-o la perversiuni sexuale
Sergiu Fărtăiș, zis „Coco”, și Gabriel Asaftei, zis „Chinezu”, au fost trimiși în judecată de procurorii suceveni pentru că au sechestrat și violat o tânără în vârstă de 17 ani.
 

Fapta s-a petrecut chiar în ziua de Paști a.c., respectiv 27 aprilie. Seara, fata, care este elevă în clasa a XI-a la un liceu din Suceava, se plimba cu o prietenă în zona Policlinicii din Areni. Cei doi au acostat-o și, sub amenințări, au silit-o să meargă cu ei într-o garsonieră din cartierul Zamca. Conform celor cercetate de procurori, Coco și Chinezu au violat-o și au supus-o la perversiuni sexuale, după care au dus-o într-un bar din cartierul George Enescu. Cu ajutorul unor fete întâlnite acolo, tânăra violată a reușit să ia un telefon mobil de la una dintre ele și să-și sune părinții care au venit s-o ia acasă. Violatorii au fost reținuți de polițiști imediat după ce a fost reclamată fapta. Ei au fost arestați preventiv și vor ajunge în curând în fața completului de judecată. În debutul cercetărilor, Gabriel Asaftei a recunoscut violul, dar ulterior s-a „răsucit” și a negat că ar fi întreținut relații cu victima. Fărtăiș a mărturisit însă procurorilor că a făcut sex cu minora, dar cu deplina ei colaborare. Ce au constat legiștii este că, înainte de agresiune, adolescenta era virgină. La o lună după ce a fost violată și supusă la perversiuni sexuale, echilibrul ei psihic este încă instabil și are nevoie în continuare de consiliere specia-lizată pentru a-și putea reveni.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: