PNL: „Ion Lungu s-a ascuns”

Liberalii suceveni au făcut joi un apel la toți sucevenii ca să meargă duminică la vot, pentru a reuși în acest fel să dejoace toate manevrele partidelor care și-au propus să facă din „fraudarea alegerilor” o metodă de a câștiga alegerile. Vicepreședintele PNL Suceava, Iulian Angheluș, a apus, într-o conferință de presă, că prezența la urne într-un număr cât mai mare va face în așa fel încât să anuleze încercările „de a fura voturi”.
 

Mai mult, Angheluș i-a urat primarului în funcție, Ion Lungu să ajungă ca în seara de 1 iunie „să vorbească singur” și asta pentru că a refuzat de fie-care dată când a fost vorba să intre la o dezbatere televizată cu Angela Zarojanu, candidatul PNL la funcția de primar al Sucevei. „S-a ascuns și nu a acceptat invitația unor dezbateri comune cu reprezentantul PNL. Asta mă face să-i urez dlui Lungu ca pe 1 iunie, seara, să vorbească singur”, a susținut Angheluș. El a mai transmis sucevenilor că „dacă veți vota alte partide veți avea la Suceava revoluție, dacă veți vota PNL veți avea evoluție!”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: