Oaspeți bavarezi în județ

Un grup de 45 de germani au vizitat zilele trecute județul Suceava. Oaspeții au venit în Suceava în virtutea parteneriatului dintre județul nostru și regiunea bavareză Schwaben. Vizitatorii au fost primiți de conducerea administrației județene, au poposit la Cetatea de Scaun, la mai multe mănăstiri și au mers în pro-cesiune la biserica catolică din Rădăuți. Mulți dintre ei sunt interesați de Bucovina întrucât au avut bunici sau străbunici care au trăit pe aceste meleaguri.
 

„Am reușit ca în fiecare an să organizăm excursii de o parte și de alta, cu primirea la autoritățile județene sau regionale, precum și cu prezentarea a ceea ce au definitoriu cele două zone”, a spus președintele Consiliului Județean, Gavril Mîrza.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: