Electorală…

Agitație mare în Rădăuți, afișe Qrupte, candidați care vor neapărat să se întâlnească chiar și prin ploaie cu rădăuțenii pentru a discuta probleme arzătoare, chiar dacă alegătorilor nu le pasă de intențiile celor înscriși în cursa electorală. De parcă lupta între candidați s-ar da oricum în afara comunității, pe lângă interesele acesteia.
 

În parcul de joacă, micuții apar liniștiți, fără să le pese prea mult de politică. Mai ales că locul de joacă este proaspăt amenajat și destul de îmbietor… Și, totuși, o fetiță dulce, mirosind a zahăr vanilat, a mărturisit că vrea să candideze… la șefia parcului… Ei, dacă și parcul este disputat, nu ne rămâne decât să ne întrebăm care este diferența dintre jocul copiilor și jocul oamenilor mari și care știe să mintă mai convingător?!

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: