Duminică

PRM își lansează candidații de primar și de consilieri județeni

Organizația județeană a PRM Suceava își va lansa, duminică, la ora 11, la Casa Culturii Suceava, candidații pentru fotoliile de primari și pentru deliberativele locale din 113 unități administrative, mai puțin din Ciocănești, comună în care PRM va susține independentul Gheorghe Tomoioagă.
 

Președintele Gheorghe Acatrinei anunță că, în același cadru, vor fi prezentați și aspiranții la un loc de consilier județean, manifestarea fiind supervizată de către prof. dr. univ. Gheorghe Buzatu, vicepreședinte al Partidului România Mare. „Cu toții reprezintă forța noastră politică, cei care își vor asuma răspunderea față de electoratul sucevean”, a precizat dl Acatrinei, adăugând că, ținând cont că este Postul Mare, lansarea nu va fi acompaniată de niciun fel de spectacol.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: