Noul șef al Gărzii Financiare, dl Nicu Florescu anunță

“Vizite” la toate firmele care desfășoară activități specifice zonei

Noul șef al Gărzii Financiare Suceava, dl Nicu Florescu, susține că în perioada următoare va face “vizite” neanunțate agenților economici care desfășoară activități specifice județului. “Deocamdată mă documentez. Nu mă raportez la ce a făcut colegul, ci la ceea ce trebuie să fac eu. Am un program și un plan de lucru aprobat de Comisariatul General. Sper să învăț unele lucruri pe care le-am omis sau nu le-am pus în practică la Sibiu.
 

Voi face vizite agenților economice care desfășoară activități specifice zonei, inclusiv în bazar. Vreau să văd dacă, în calitate de PF, aceștia utilizează aparatele de marcat electronic fiscale. Am avut rezultate pozitive la Sibiu și vreau să am și aici”, ne-a declarat dl Florescu. Domnia sa asigură totodată agenții economici că nu au motive de îngrijorare dacă respectă legea. “Nimeni nu are nimic cu nimeni. Vreau să se înțeleagă că nu am venit în vizită, dacă vroiam să mă plimb veneam în concediu. Vreau transparență totală, pentru că sunt plătit din bani publici”, susține dl Florescu.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI