„Nu cer averea lui Sturza !”

În atenția Primăriei Pătrăuți și a Prefecturii județului Suceava
Sunt din timpul regelui Ferdinand. Am trecut prin multe regimuri bune și mai puțin bune: domnia regelui Ferdinand, a regelui Carol al II-lea, a regelui Mihai I, dictatura mareșalului Antonescu, regimul Gheorghe Gheorghiu-Dej, regimurile Ceaușescu, Iliescu, Constantinescu, Băsescu și aș dori mult să ajung să văd cine va mai urma.
 

Sunt născută în comuna Pătrăuți, județul Suceava, iar de la vârsta de 6 ani am locuit la Sibiu, unde am urmat școala primară și o parte din liceu, iar facultatea – la Bu-curești. Noi, cei 4 frați, am avut o mică moștenire de la părinți în comuna Pătrăuți. De câțiva ani buni încercăm să obținem titlul de proprietate pe un teren de 24 de ari, conform adeverinței nr. 386/26.08.1991, prevăzut în tabelul anexă 3, poziția 640. Din cei 4 frați, am rămas 2, eu și generalul în rezervă Ujeniuc Vasile, iar eu nu știu cât voi mai putea aștepta acest titlu. Am fost de mai multe ori la Primăria Pătrăuți, cu sem-nături de la cei vii și de la cei care între timp au murit, dar fără niciun rezultat. Deși primarul din Pătrăuți a fost foarte binevoitor, totuși am rămas cu impresia că nu poate desface „ițele încâlcite” și „încrengăturile” de acolo. M-am adresat și Prefecturii Su-ceava, care mi-a răspuns, cu adresa nr. 1009/P/PC din 20.06.2007, că problema se va rezolva. Au trecut 8 luni de atunci și nu am mai primit niciun rezultat. Eu aș mai avea timp de așteptat, dar nu știu dacă Dumnezeu nu mi-l va lua… (GULIMAȘ SILVIA)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI