Servicii de salubritate inexistente și gunoaie aruncate la întâmplare

Garda de Mediu Suceava continuă acțiunile de control în localitățile județului în ceea ce privește serviciile de salubritate și colectare selectivă a deșeurilor. În acest sens, în ultima săptămână au verificate 14 primării din mediul rural. Comisarul-șef Constantin Harasim a declarat că la 7 dintre acestea au fost depistate nerealizări și s-au aplicat sancțiuni contravenționale.
 

Cu câte o amendă de 15 mii de lei fiecare s-au ales executivele locale din Dumbrăveni, Satu Mare, Moldovița, Ulma, Brodina și Mănăstirea Humorului, în timp cea la Adâncata s-a dat o sancțiune contravențională de 10 mii de lei. Respectivele comunități nu au aplicat prevederile legale privind colectarea selectivă și valorificarea deșeurilor, la unele dintre ele fiind descoperite gunoaie aruncate la întâmplare. Pe de altă parte, la capitolul realizări, dl Harasim a ținut să evidențieze comuna Mălini. Nu s-au sancționat executivele din Bălăceana, Bilca, Fântânele, Bosanci, Hârtop și Ciocănești. Până acum au fost verificate toate municipiile și orașele județului, precum și peste jumătate din numărul administrațiilor comunale. Acțiunea continuă.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: