Fotbal, Liga a III-a

Cetatea, la final de cantonament

Cetatea și-a încheiat ieri stagiul montan de la Vatra Dornei, revenind pe Areni pentru ultima parte a pregătirilor returului de campionat. Deși pe parcursul celor zece zile de cantonament în cadrul lotului sucevean au apărut și unele probleme medicale – Colban, Ungureanu, Tomaz, Dicher și Lupu suferind accidentări ușoare – antrenorul Marian Pană este mulțumit de felul în care au răspuns elevii săi la antrenamente.
 

„Jucătorii s-au prezentat bine în această perioadă de acumulări fizice, micile accidentări fiind lucruri normale având în vedere programul intens la care au fost supuși. Începând cu săptămâna viitoare vom demara ultima etapă a pregătirilor, una în care vom pune accentul pe antrenamentele tactice”, a precizat tehnicianul Cetății. Amical de lux pe Areni În acest sens, conducerea clubului a stabilit o serie de cinci partide de verificare. Capul de afiș al următoarelor zile este ținut de confruntarea sucevenilor cu Ceahlăul Piatra Neamț, formația de sub Pietricica urmând să poposească pe Areni pe data de 16 februarie. Desfășurătorul complet al meciurilor amicale pe care le va disputa Cetatea până la reluarea campionatului este următorul: 13 februarie (Iași): Politehnica Iași – Cetatea Suceava 15 februarie (Târgu Neamț): Cetatea Târgu Neamț – Cetatea Suceava 16 februarie (Suceava): Cetatea Suceava – Ceahlăul Piatra Neamț 20 februarie (Suceava): Cetatea Suceava – FCM Bacău II 23 Februarie (Dorohoi): FC Botoșani – Cetatea Suceava În prima etapă a returului, formația suceveană va întâlni, pe 29 februarie, în deplasare, ultima clasată, Leonard Pașcani.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI