Călugăreni – Adâncata

O bătrână de 91 de ani, oarbă, era să ardă de vie

Ea încercase să aprindă singură focul în sobă > A fost salvată la timp de către săteni > Din păcate, căsuța ei s-a făcut scrum > Primarul promite că va încerca să o ajute cumva
O bătrână în vârstă de 91 de ani, oarbă, din comuna Adâncata, satul Călugăreni, era să ardă de vie în propria căsuță, după ce locuința i-a luat foc. Evenimentul s-a produs pe 6 februarie, în jurul orei 8 seara.
 

Aglaia P. încercase să aprindă singură focul în sobă, deși de obicei era ajutată de un nepot, a cărui casă împarte aceeași curte cu bojdeuca ei. Flăcările, inițiate de jarul căzut pe covor, s-au propagat cu iuțeală în toată casa, bătrâna fiind salvată in extremis de săteni. A suferit doar o intoxicație minoră cu fum, fiind pusă pe picioare de un echipaj SMURD, cu ajutorul unei măști de oxigen. Pompierii suceveni, chemați la fața locului, au lichidat incendiul în jumătate de oră. Căsuța nefericitei bătrânici a ars în proporție de 80%. Primarul Dorel Filip a promis că va face tot ce-i stă legal în putință spre a oferi un ajutor Aglaiei P. „Să vedem ce se poate face, că nu vom sta, Doamne ferește!, cu mâinile-n sân și să nu o ajutăm cumva”, a spus edilul-șef.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: