„Bucovina fără frontiere”

Consiliul Județean Suceava, în parteneriat cu Regiunea Cernăuți, implementează un proiect privind schimbul de experiență între reprezentanții administraților locale aflate de o parte și de alta a frontierei. Acesta este finanțat prin intermediul Programului Phare CBC 2005 și presupune două sesiuni de instruire cu o durată de 10 zile fiecare (5 zile la Suceava, iar altele 5 la Cernăuți).
 

Potrivit președintelui Consiliului Județean, Gavril Mîrza, sunt vizate modalitățile de colaborare pe viitor, precum și stabilirea unui portofoliu comun de proiecte, ce vor fi promovate în perioada următoare. Domnia sa spune că vor participa 30 de persoane, câte 15 din partea fiecărei regiuni. Dl Mîrza arată că a avut discuții cu șeful Administrației de Stat Cernăuți, Vladimir Kuliș, în urma acestora urmând a fi lansat proiectul turistic „Bucovina fără frontiere”. „În primul rând, acesta presupune identificarea de trasee turistice din Bucovina istorică și punerea în valoare a tradițiilor, obiceiurilor și a însăși infrastructurii vechi din acest străvechi teritoriu”, menționat dl Mîrza.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: