La Rădăuți, alegerile locale din acest an au deja un „câștigător”?

Mihai Frunză s-a lansat în competiția pentru un nou mandat de primar

Primarul în exercițiu al municipiului Rădăuți, dl Mihai Frunză, s-a lansat ieri în competiția pentru câștigarea unui nou mandat de șef al executivului local, și tot din partea PSD.
 

Candidatura sa a fost anunțată la Rădăuți, de președintele Organizației Județene a PSD Suceava, dl Gavril Mîrza, în cadrul unei ședințe lărgite a activului social-democrat din zonă. Liderul PSD a declarat că primarul Mihai Frunză este apreciat pentru calitățile sale și va candida pentru încă un mandat, cel de-al patrulea, „spre liniștea și binele locuitorilor, dat fiind faptul că are de continuat proiecte importante începute în oraș”. Dl Mîrza a mai spus că Mihai Frunză ar fi vrut să se retragă din administrație, dar structurile de conducere ale PSD de la nivel local și județean au considerat că este prea activ pentru a se renunța la el. Domnia sa a atras atenția colegilor din partid că, în mandatul următor, numărul consilierilor locali din Rădăuți va fi redus de la 19 la 17 și a anunțat că speranțele PSD se leagă de câștigarea a cel puțin 12 posturi. În același timp, liderul social-democrat a dat de înțeles că, în cazul unei victorii a dlui Frunză, acesta ar putea face echipă la primărie cu actualul viceprimar PSD al orașului, dl Ilie Sarcinschi.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: