Beneficiarii programului SAMTID sunt nemulțumiți din cauza întârzierii finalizării lucrărilor din județ

Toți primarii din orașele din județ beneficiare ale progra-mului SAMTID de reabilitare a rețelelor de apă și canal sunt nemulțumiți de întârzierea finalizării lucrărilor care trebuiau recepționate, potrivit contractului, în septembrie 2007, a declarat, marți, președintele Consiliului Județean Suceava, dl Gavril Mîrza.
 

Președintele CJ a spus, într-o conferință de presă, că firma care execută lucrările a obținut, de la Ministerul Dezvoltării, o prelungire a termenului de finalizare a proiectului fără să fie consultate autoritățile sucevene. „S-a dat termen de prelungire fără să ne întrebe nimeni nimic. Nu știm care sunt motivele invocate de firmă pentru că nu au finalizat la timp lucrările, întrucât autoritățile locale au pus la timp la dispoziție amplasamentele, au pus la dispoziție teren pentru organizarea de șantier, au stat la dispoziție la toate solicitările”, a spus dl Mîrza. El a declarat că va transmite Ministerului Dezvoltării o adresă în care va arăta nemulțumirea autorităților județene și celor locale beneficiare ale programului față de modul în care lucrările se derulează în județ. Dl Mîrza a subliniat că din cauză că firma constructoare nu și-a făcut treaba corect, în orașele beneficiare locuitorii sunt afectați atât pentru că acest proiect nu este finalizat, cât și pentru că sunt șanțuri și străzi desfundate. El consideră că firma austriacă ce execută lucrările nu a venit în județ cu forța necesară pentru realizarea corectă a acestui proiect. „Nu putem fi de acord cu această situație”, a mai spus președintele CJ Suceava.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: